Over ons

Qgraphites is uw betrouwbare leverancier van hoogwaardige kwaliteit producten van carbongrafiet. U kunt bij ons kiezen uit een breed scala aan grafietproducten in verschillende soorten en maten. Deze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen en industrieën. Het zal u daarom niet verbazen dat we voor tal van klanten in de Benelux de voorkeurspartner zijn voor carbongrafiet.

Flexibel en korte levertijden

Flexibiliteit en snelheid door korte levertijden: twee van de voordelen die u bij Qgraphites ervaart. Vanuit onze werkplaats in Wezep, vlakbij Zwolle, zijn we al onze klanten van dienst. Niet alleen in de Benelux, maar wereldwijd. Doorgaans kunnen we u als klant al binnen 10 dagen van uw gewenste carbongrafiet toepassing voorzien. Ongeacht de complexiteit van uw grafietvraagstuk en ongeacht de hoeveelheid producten die u bij ons af wilt nemen.

Van één exemplaar tot complete productieruns

U kunt namelijk al bij ons terecht als u één exemplaar van uw specifieke product van carbongrafiet nodig heeft. Uiteraard bieden wij dezelfde hoogstaande service als u een complete productierun bij ons bestelt van bijvoorbeeld duizenden grafietproducten. Wij kunnen u deze uitgelezen service bieden dankzij onze ervaringsrijke technische specialisten en uiteraard ook dankzij ons kwalitatief hoogstaande machinepark.

Breed machinepark met alle mogelijkheden

De technische specialisten van Qgraphites denken graag met u mee en weten als geen ander hoe ze ons machinepark moeten gebruiken. Dit is een breed machinepark met alle denkbare mogelijkheden voor grafietproductie. Of u nu carbon grafiet pompschoepen nodig heeft, afdichtingen met carbon grafiet loopvlakken, grafietringen, carbon grafiet blok, buis of stafmateriaal: u vindt alles wat u nodig heeft bij Qgraphites. Datzelfde geldt overigens voor carbon grafiet lagers en lagerbussen en carbon grafiet borstels. Bovendien kunt u er bij ons voor kiezen al uw grafietproducten op maat te laten maken.

Levering op maat vanaf sample, tekening of beschrijving

Vaak krijgen we klantorders binnen die vergezeld zijn met een of meerdere samples. Soms zijn deze samples versleten of zelfs gebroken. Qgraphites zal dan alles op alles zetten om vergelijkbare materiaalkwaliteit te leveren. Geheel volgens uw vereisten en specificaties. Een soortgelijke service bieden we u als u een tekening heeft met daarop de specificaties of alleen een beschrijving. Kortom, welk grafietproduct u ook nodig heeft: u vertrouwt op de veelzijdige expertise en kwaliteiten van Qgraphites.

Hulp nodig?

We helpen u graag met geheel vrijblijvend advies. Onze specialisten staan iedere werkdag van 08:00 tot 18:00 voor u klaar. Neem contact met ons op via:

+31 38 85 21 801